top of page

Pelle Hansson

Skapar operativ skicklighet™ av effektivitet och produktivitet
Ledarskapsdag
Beteendeutveckling
Förändring och utveckling
Konfliktkompetens öppen
Arbetsglädje
Personligt ledarskap
Konfliktkompetens HR-mässan
Arbetsglädje
Personlighet filter
HR-dagar
teamutveckling
utveckling genom äventyret
Värderingsstyrning London
Värderingsstyrning London

Vi är alla programmerade med vad vi kan och vad vi inte kan.Vi har också olika drivkrafter, olika perspektiv och olika syn på varför vi går till jobbet!

I detta lägger jag inga värderingar och vi kan också vara överens om att det är en bra förutsättning att vi är olika - desto roligare när vi hittar energi, vilja och kompetenser i våra olikheter och får in dom i en och samma färdriktning.

På en arbetsplats skulle vi kunna kalla det för operativ skicklighet

Jag är affärsmannen som driven av nyfikenhet sadlade om för att på heltid få ägna mig åt att utveckla människor och företag. Varför lyckas vissa företag och organisationer så skitbra, medans andra kämpar och kämpar och kämpar utan att nå fram?

Mycket har jag lärt mig i den hårda skolan som vi kallar för livet, den första av dom alla var "Inkludera". Den andra som kom till mig var "Det börjar med jaget" den tredje som kom till mig var att "Den som fått uppleva styrkan i ett väl fungerande team, vet hur bra det kan vara". Den fjärde nyckeln är kittet i det hela och det är "Samarbete & Samverkan i en Gemensam färdriktning"

Jag har döpt in det i en filosofisk och matematisk modell som jag kallar för Operativ Skicklighet™ - den fångar in syftet med företaget och viljan att vara med, som individ och som team på en organisatorisk nivå.

När du diskuterar samarbete med mig så handlar det om att befästa och utveckla det som är bra. Att starta förändring och förnyelse, att utveckla relationer och kommunikationsstil, att identifiera och ta vara på energin från individens drivkrafter och motivationsvärden och att låta det mynna ut i samverkan och uppskattat beteende

 

Glädjen i att få vara framgångsrik i ett väl fungerande team. Det skall inte vara exklusivt - det skall alla få uppleva!

Min bakgrund
  • Föreläsare och framgångskonsult sedan 2009

  • Specialist och ledare för Adecco Sweden 2001 - 2009

  • Försäljningschef och re-etablering av iittala 1998 - 2001

  • För mer info gå till Linkedin

Certifieringar
  • Förändringens fyra rum med organisationsbarometern

  • Total SDI

  • SDI - 360 feedback och team expectations

  • Have a Nice Conflict

Om ni har företagsavtal med Lära för livet eller Talarforum så går det utmärkt att engagera mig den vägen.

Referenser finns i mass - kontakta mig
bottom of page