top of page

Morgongåva


Jag läser en del böcker och beställer dom oftast från Adlibris. Det slog mig i veckan när en ny bok anlände att dom förmodligen är lokaliserade i Sveriges bästa kommun, i alla fall sett till namnet – Morgongåva! Så morgongåva kan vara något fint och värdefullt vi ger till någon annan, det är en kommun och det skulle kunna vara något du ger till dig själv varje morgon!?

Du gör det, i alla fall då och då - men att programmera om sig till att alltid göra det - att varje morgon ta ställning till hur den här dagen skall vara och koppla den till inställning, humör och beteende, har du modet? Stanna nu upp och lägg 1 minut på att värdera hur stor skillnad det blir på varje vaket moment av den dagen och dess utkomst. Fundera också på hur det är att träffa dig denna dagen jämfört med den dagen då du slentrianmässigt tar dig an uppgifter och möten med människor? Jag gissar att du landar in i att de du möter; familj, vänner, arbetsrelaterat, upplever dig som en väldigt mycket gladare, vänligare och mer professionell. Jag gissar att du i retur från många av dessa får samma energi som du själv givit. Jag gissar att du också får väldigt mycket mer gjort och dessutom i den riktning som du själv önskar! Grattis till dig som knäckt den koden och lever efter detta – att vara ditt allra bästa jag!

bottom of page