top of page

Tid


Bild med rättigheter: vrworld.com

Peace love and rock n roll! En ikon har lämnat oss. Själv upptäckte jag David Bowie under mina gymnasieår och vid släppet av Let´s Dance rycktes jag med på riktigt, även om jag som så många andra mest lyssnat på klassikerna från 70- och in på början av 80-talet. Jag fick aldrig möjligheten att se David Bowie live vilket jag är ledsen för. Det stod på min ToDo-list men blev aldrig av och nu är tiden i kapp - för evigt. Inget är så krasst som tiden, den tickar och går, dag ut och dag in. Då och då blir vi brutalt påminda om att tiden kommit ikapp, och vi står där igen. Nyss påmind och igen medvetna om nuet, ge dig och dina närmsta ett försprång. Vad skjuter du framför dig, vad väntar du på? Gör något åt det, gör något galet! Ta fram kalendern och planera in det eller varför inte bara tga och göra det - Nu!

Tack David Bowie. Du lever kvar!

bottom of page